Home Zoveel om te weten

Zoveel om te weten

Door Cock
Zoveel om te weten

Zoveel om te weten

We stonden midden in Madrid. De reisgids, waarvoor we in Nederland twee tientjes hadden neergeteld, meldde dat we bij de laatste stalen markthal waren. Toe maar.

Maar toen we dit markante bouwwerk binnenliepen, werden we overvallen door een doolhof van tapasbarretjes. De gids verhaalde hoogdravend over ‘uniek’, over ‘staal’ en over de ‘glasconstructie’. Wij zagen bovenal een lusthof van tapas. Daar, op die plek, werd het idee voor een reizigerswebsite geboren. Op 1 mei 2014 zag www.zoveeltezien.nl het levenslicht.

Wij, de Reizigers, beschrijven hier wat wij wél willen weten, wanneer we in Madrid zijn, in Cuba, Zuid-Afrika of waar dan ook ter wereld. Geen commerciële prietpraat, maar informatie zoals wij die zouden willen lezen. Wat moet je zien (en wat niet)? Wat is een terras dat zich net even onderscheidt van zijn buren. Waar kun je lekker eten? En: wat bestel je dan? Desgewenst vermelden we een mooie verblijfplaats. Informatie die reisgidsen en -organisaties (wij verkopen hier helemaal niks!) blijkbaar niet kunnen geven. Italië en dus de Italiëganger heeft bij ons een streepje voor. Maar ook voor o.m. een rondreis door Cuba en een aantal mooie stedentrips hebben we nuttige tips uit eigen ervaring.

Misschien hebt u er net zoveel lol in als wij om op deze plekken te zijn, zonder zelf het wiel te moeten uitvinden. Veel plezier, er is Zoveel te Zien én te beleven.

Sardinië: de grillige, in nevelen gehulde kustlijn van dit Italiaanse eiland bij het ochtendgloren

Sardinië: de grillige, nog in nevelen gehulde kustlijn van dit Italiaanse eiland bij het eerste ochtendgloren

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.