Home De Reizigers

De Reizigers

Door Cock
De Reizigers

Op reis met de Reizigers

Even voorstellen? Wij zijn de Reizigers. En om preciezer te zijn: J. en C. Reiziger, man en vrouw, geen kinderen meer thuis. Vanwege dat laatste feit hebben we de laatste jaren meer tijd gekregen om te reizen. Dat doen we dan ook met veel plezier en – helaas met iets minder – grote regelmaat. Enkele keren per jaar pakken we onze koffer voor een stedentrip of een grote reis. Zo zijn we in Cuba op rondreis geweest, zijn we door Zuid-Afrika getrokken en hebben recent onze eigen “Naar Sardinië en terug”-rondreis gemaakt. Er is zoveel moois te zien in de wereld.

Wij zijn geen professionele vakantiegangers. Eerder liefhebbers, maar dan wel met een hoofdletter L. De weetjes, de adresjes, de ontdekkingen die wij hebben opgedaan… dat zijn dingen die andere vakantiegangers, denken wij, ook graag willen weten. Sterker nog, het zijn zaken die wijzelf graag vooraf hadden willen weten, maar niet zo een twee drie konden vinden.

Wij, het echtpaar Reiziger dus, zijn niet volledig – verre van, want we doen dit vooral voor ons plezier en met een onregelmatige regelmaat. We zijn zelfs niet objectief, want wij vermelden slechts wat wij van belang en de moeite waard vinden.  U zult dus niet elke maand nieuwe wetenswaardigheden aantreffen op deze plek en misschien ook niet van het land of de stad die u gaat bezoeken. Maar als wij  ergens met veel plezier zijn geweest, zullen we het hier graag vertellen. Want er is zoveel te zien én te beleven!

LOGOAAJ. en C. Reiziger, 1 mei 2014

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.