Home Zoveel te zien Bergen (aan Zee)

Bergen (aan Zee)

Door Cock
0 reactie

Er valt heel wat te beleven bij Fabbrica

Mocht je aan de Noord-Hollandse kust zo in de buurt van Schoorl vertoeven, dan is het niet onverstandig voor een keer je diner in Bergen te kiezen.

Het interieur van Fabbrica 4

Beide dorpen zijn zo toeristisch als wat, maar zeker niet ongezellig, alleen heeft Bergen op etensgebied iets meer (keus) te bieden dan het kleinschalige Schoorl. In het levendige centrum tref je een locatie die het midden houdt tussen al te toeristisch en lokaal vakmanschap en dat is Fabbrica. Leuke en bij de bevolking populaire “tent”. Want dat is het, een tent. Je zit er niet bepaald in alle stilte te eten in deze hele lange, hippe pijpenla.

Met een voor ons in het publiek een behoorlijk hoog gehalte aan blonde damesgroepjes a la de succesvolle auteurs Saskia Noort en Susan Smit. Dit terzijde, maar het viel ons Reizigers wel op. Het restaurant presenteert zichzelf als “New York style bistro”. Maar hoewel wij ook in New York zijn geweest, hebben we niet één twee drie een idee wat hier nu precies mee wordt verstaan. Verwacht in elk geval geen spectaculaire, culinaire hoogstandjes in Fabbrica, wel een gezellige avond waarop genoeg te zien en te beleven valt, ook op je bord. Misschien net een tikje te prijzig, maar daar staat tegenover dat wij Reizigers er ons prima hebben vermaakt.

Foto's van het interieur zijn van Fabbrica zelfHet duingbied tussen Schoorl en Bergen Het strand bij Bergen aan ZeeFabbrica, Breelaan 21 in Bergen

Wat u misschien ook leuk vindt!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.