Home Zoveel te zien Rotterdam

Rotterdam

Door Cock
0 reactie

Met dank aan iedereen voor het mogen gebruiken van de foto's De Bazar is van een andere wereld

Al vele jaren onafgebroken een ‘hotspot’, dat is de Bazar in hartje Rotterdam. Het restaurant (en hotel) past perfect bij de Witte de Withstraat, waar de Maasstad zijn andere gezicht laat zien.

Het is niet hypermodern, zoals de Kop van Zuid, maar de ‘Witte de With’ én de Bazar zijn authentiek. Een multiculti winkelstraat waar van alles – van de beste hamburgers tot de beste bh’s (jawel) van Marlies Dekkers en de bekendste cafés – te vinden is en een plekje heeft.

In die Rotterdamse winkelstraat met zijn drukte van belang heeft de Bazar zich een passend en eigen plekje verworven. Het is er bijna altijd druk en rumoerig, maar in de goede zin van het woord: sfeervol. Je kijkt er je ogen uit. Hier komt Jan en alleman, omdat het niet alleen lekker is maar ook zeer betaalbaar. Niet alles hoeft Michelin-kenmerken en -sterren te hebben om gewoon heel goed te zijn. De Bazar bewijst al jaar en dag dat met zijn wereldkeuken met vooral Oosterse en Afrikaanse gerechten die voor heel schappelijke prijzen op tafel worden gezet.

 

Rotterdam, hotel-restaurant Bazar, Witte de Withstraat 16

 

Wat u misschien ook leuk vindt!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.